Illegális bevándorlás

Embercsempészt ítéltek el Tatán

Egy év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt a Tatai Járásbíróság egy román embercsempészt, aki nyolc migránst akart Németországba szállítani. Az ítélet jogerős.

2015.08.10 09:16MTI

Reszl Ildikó, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség szóvivője közölte: az embercsempész augusztus 6-án vette fel autójába a zöldhatáron keresztül érkezőket, akiknek nem volt beutazási és tartózkodási engedélyük. A férfit az autópályán állították meg a rendőrök.

A járásbíróság az elkövetővel szemben gyorsított eljárásban egy év - négy év próbaidőre felfüggesztett - börtönbüntetést szabott ki, és öt évre kiutasította Magyarország területéről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.