Szavaztak

Horváth Szilvesztert választották Szendrőlád új polgármesterének

Az időközi választást azért írták ki, mert a képviselőtestület áprilisban feloszlatta magát.

2015.07.19 23:54MTI

A független jelöltként induló Horváth Szilvesztert választották meg Szendrőlád új polgármesterének a vasárnap megtartott időközi választáson - közölte Kernóczi Zsuzsanna, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település jegyzője az MTI-vel a voksok összeszámlálást követően.

Az időközi választást azért írták ki, mert a képviselőtestület áprilisban feloszlatta magát.

A polgármesteri posztért két független jelölt indult, Horváth Szilveszterre 636-an, míg Vadászi Bélára 338-an voksoltak. Tíz szavazat érvénytelen volt.

A településen önkormányzati képviselőket is választottak vasárnap, a hat képviselői helyre huszonhárman pályáztak, valamennyien független jelöltként.

A névjegyzékben szereplő 1260 szendrőládi lakosból 984-en járultak az urnákhoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.