Pihenőnap

MSZP: a vasárnapi zárva tartás úgy rossz, ahogy van

Össztársadalmi érdeknek tartja a boltok vasárnapi zárva tartásának eltörlését az MSZP, mert az szerintük "úgy rossz, ahogy van".

2015.07.10 12:34MTI

Kovács Zoltán kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában arról beszélt, hogy a kormány következetesen kitart a vasárnapi foglalkoztatás tilalma mellett.

Az MSZP az MTI-nek küldött közleményében erre válaszul azt írta: a vasárnapi zárva tartás mellett kitartó kormány nemcsak az európai trendekkel, hanem a magyar lakosság túlnyomó többségével is szembemegy, az ügyben már a társadalom egyharmadának támogatását sem élvezik.

"Az MSZP társadalmi és szakmai összefogásban minél előbb el fogja törölni az ostoba és káros vasárnapi zárva tartásról szóló jogszabályt" - közölték a szocialisták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.