Hallgatás

Robbanás egy szombathelyi gyárban!

Nem hívtak mentőt, nem riasztották sem a rendőrséget, sem a katasztrófavédelmet. Lapértesülések szerint hárman égtek meg, a kórházba azonban csak ketten jutottak.

2015.06.10 21:03ma.hu

Súlyos égési sérülésekkel érkezett több fiatal a szombathelyi Markusovszky kórház sürgősségi osztályára. Egyiküket Győrbe kell átszállítani, annyira súlyos az állapota, légúti sérülése is van. A hírek szerint hárman sérültek, a kórházigazgató mindössze kettőről tud.

A Vaol.hu szerint a robbanás egy szombathelyi gyárban történ, valószínűleg egy gép robbant fel. A megyek Katasztrófavédelem és Rendőr-főkapitányság az ügyről semmit sem tudott, hozzájuk bejelentés nem érkezett. Sőt, a mentőket sem értesítették, a saját lábukon mentek be a kórházba a sérültek.

A hatóságok azóta kivonultak a helyszínre, folyik a tényfeltárás.

A robbanás a budapesti székhelyű Farbax Kft. telephelyén történt. Az Opten cégadatbázis szerint a vállalkozás végelszámolás alatt áll, évek óta nem működő honlapja szerint irodakellékek újrahasznosításával foglalkozott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.