Fehérgallér

Felkavarja a zavarost az új nácivadász-mozgalom

Schmuck Andor koraeste már a televízióban nyilatkozott, szerinte különböző pártok között bújnak meg a "fehérgalléros nácik".

2015.05.16 19:37MTI

A Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártjának elnöke az M1 aktuális csatorna szombati műsorában erről annak kapcsán beszélt, hogy a pártja mozgalommá alakul, amelynek célja a hazai közéletben fellelhető náci eszméket vallók felkutatása és bemutatása.

"A szélsőségek már nemcsak az utcán randalíroznak, hanem közhatalmi ambíciókkal is rendelkeznek: önkormányzati képviselők, polgármesterek, országgyűlési képviselők" - fogalmazott Schmuck Andor.

Szavai szerint a "fehérgalléros nácik" megbújnak különböző pártok között. Ez nem egy pártra vonatkoztatható - mondta.

A mozgalommá alakulás lényegéről szólva Schmuck Andor hangsúlyozta: világossá kell tenni a hazai közéletben, hogy ki kicsoda, és ezt pártként nem lehet megtenni

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.