Hitel: alma

MSZP: mondjon le a paralimpiai bizottság elnöke!

Az MSZP Gömöri Zsoltnak, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnökének és néhány vezetőtársának lemondását sürgeti szponzori pénzek helytelen felhasználása miatt.

2015.05.11 10:06MTI

Ezt Kunhalmi Ágnes, az Országgyűlés sportért is felelős kulturális bizottságának szocialista alelnöke hétfőn közölte az MTI-vel, miután sajtóhírek szerint Deutsch Tamásnak, a paralimpiai bizottság alelnökének javaslatára a szervezet elnöksége 2012-ben 3 millió forint vissza nem térítendő támogatást juttatott Gömöri Zsoltnak hitele végtörlesztésére.

Az ellenzéki politikus közleményében megdöbbentőnek és felháborítónak tartja, hogy a paralimpikonok támogatására nyújtott szponzori pénzeket a vezetők ilyen célra használták fel.

Kunhalmi Ágnes szerint ez egy félreérthetetlen rosszhiszemű döntés, amire egyetlen helyes lépés van: a lemondás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.