Brazíliában fogták el

Már szervezik Kisbandi kihallgatását - élőben, videón kapcsolják

Az 53 éves férfit korábban a magyar sajtóban az alvilág pénztárosaként emlegették.

2015.05.08 09:04MTI

Zárt videorendszeren keresztül hallgatná ki a Prisztás-gyilkosság perében a nemrég két évtizednyi bujkálás után Brazíliában elfogott L. Andrást a bíróság - írja a Magyar Hírlap.

A cikk emlékeztet: mivel a két ország között nincsen kiadatási egyezmény, elhúzódhat az alvilág egykori pénztárosának tartott férfi Magyarországra szállítása, de a dél-amerikai állam hatóságai nem zárkóznak el a videorendszeren keresztüli kihallgatástól.

A lap szerint a magyar hatóságok már szervezik a férfi meghallgatását, akitől a per fővádlottja, P. Tamás azt várja, hogy őt mentő vallomást tesz.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.