Mávinform

Figyelem: korlátozások lesznek a vasútvonalon a német sztrájk miatt

A német munkabeszüntetés érinti a Budapest-Prága-Berlin, illetve Budapest-Hamburg vonalon közlekedő közvetlen nemzetközi vonatokat is.

2015.04.21 17:46MTI

A németországi vasutassztrájk ideje alatt - április 22-én hajnali 2.00 órától április 23-án 21.00 óráig - a belföldi és a nemzetközi vonatközlekedésében vonatlemondásokra, járatrövidülésekre, késésekre kell számítani - közölte a Mávinform kedden az MTI-vel.

A német munkabeszüntetés érinti a Budapest-Prága-Berlin, illetve Budapest-Hamburg vonalon közlekedő közvetlen nemzetközi vonatokat is. A Metropol EuroNight (EN), a Jeszenszky János EuroCity (EC), a Porta Bohemica EC és a Hungária EC vonat csak a budapesti Keleti pályaudvar és Drezda között közlekedik.

A meghirdetett menetrend szerint közlekedik viszont a Kálmán Imre EN vonat, és a Budapestről Münchenbe tartó vonat, valamint a Münchenből Bécsbe közlekedő railjet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.