Döntött az Országgyűlés

Rogán: fontos mérföldkő a katonák és rendőrök béremelése

Az idei év második felétől 30 százalékkal megemelkedik a katonák és a rendőrök bére, ezt követően pedig négy éven át minden évben 5-5 százalékkal.

2015.04.14 17:21MTI

Fontos mérföldkőnek tartja Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője, hogy az Országgyűlés kedden döntött a katonák és a rendőrök béremeléséről.

A politikus az MTI-nek kifejtette: az idei év második felétől 30 százalékkal megemelkedik a katonák és a rendőrök bére, ezt követően pedig négy éven át minden évben 5-5 százalékkal.

A katonák és a rendőrök, az ország biztonságáért dolgozók megérdemlik ezt a bérrendezést - hangsúlyozta Rogán Antal, jelezve, hogy az ágazatban hosszú ideje nem volt érdemi fizetésemelés.

A Fidesz frakcióvezetője egyúttal köszönetet mondott a bérrendezést elősegítő kétharmados rendelkezéseket támogató ellenzéki képviselőknek. Megjegyezte, hogy több hete folyamatosan egyeztettek a javaslatokról az ellenzéki frakciókkal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.