Határsértőket hozott volna Magyarországra

Több mint hetven embert próbált becsempészni egy török sofőr Nagylaknál

A vámzsinór szabálytalanul volt befűzve a pótkocsin, ezért felnyitották a rakteret a rendőrök.

2015.04.12 09:03MTI

Hetvennégy szíriai állampolgárt próbált Magyarországra csempészni teherautójának rakterében egy török sofőr Nagylaknál - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-t.

Várkonyi Gergely közölte, a járművet szombaton este ellenőrző magyar és román rendőröknek az tűnt föl, hogy a vámzsinór szabálytalanul volt befűzve a pótkocsin, ezért felnyitották a rakteret.

A török sofőr ellen embercsempészés, míg a szíriai állampolgárokkal szemben tiltott határátlépés miatt a román hatóságok indítottak eljárást - tudatta a hadnagy.

A nagylaki átkelőnél pénteken éjszaka is elfogtak egy török embercsempészt, abban a kamionban tizenegy szíriai állampolgár rejtőzködött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.