Tartanak a munkálatok

Egyelőre nem töltik fel vízzel a városligeti csónakázótavat

A Városligeti Műjégpálya hűtési rendszerének korszerűsítése miatt a csónakázótavat a munkák befejezéséig nem töltik fel vízzel.

2015.04.03 18:42MTI

A Fővárosi Önkormányzat közölte: a fejlesztés célja, hogy a 2015/16-os téli szezontól a jég előállítását végző berendezések akár melegebb téli időjárási körülmények között is kiváló minőségű, sportolásra alkalmas jégfelületet legyenek képesek létrehozni. A korszerűsítés lehetővé teszi, hogy az elkövetkezendő téli szezonokban a Városligeti Műjégpálya megszakítások nélkül, folyamatosan működhessen. A munkák befejezéséig azonban - műszaki okok miatt - a csónakázótavat nem töltik fel vízzel.

"A fővárosi önkormányzat mindent megtesz annak érdekében, hogy a beruházás mielőbb véget érjen, és a nyár beköszöntével a kilátogatók - akár csónakázás közben is - zavartalanul élvezhessék a Városligeti Műjégpálya csodálatos környezetét" - hangsúlyozták, konkrét időpontot azonban egyelőre nem tudtak mondani.

Budapest Főváros Önkormányzata 2014. december 18-án kötött szerződést a Városligeti Műjégpálya hűtési rendszerének fejlesztéséről. A beruházás A Városliget kapuja (Városligeti Műjégpálya és épületegyüttes rekonstrukciója) című projekthez kapcsolódóan, európai uniós támogatással valósul meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.