Kinevezték

Megvan az új szabolcsi rendőrfőkapitány

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság eddigi vezetőjét nevezték ki.

2015.03.17 12:30MTI

Április 1-jei hatállyal Farkas József dandártábornokot, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjét nevezték ki a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság élére - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata a rendőrség honlapján kedden.

A közlemény szerint Pintér Sándor belügyminiszter - Papp Károly országos rendőrfőkapitány javaslatára - Farkas Józsefet április 1-jével felmenti jelenlegi megbízatásából és megbízza a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vezetésével.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság élére Urbán Zoltán László ezredest, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány helyettesét nevezték ki.

A rendőrség hétfőn közölte, hogy az országos rendőrfőkapitány javaslatára a belügyminiszter indokolás nélkül, március 31-ei hatállyal visszavonta Tarcsa Csaba dandártábornok, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének vezetői megbízását.

Tarcsa Csaba 2011 júliusától tölti be a tisztséget, előtte - 2010 decemberétől - megbízott megyei főkapitány volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.