Atom

Szijjártó: minden rendben van Paks2-vel

"Elbukhat-e a Paks 2?" - ez a kérdés is felmerült Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter egy más témában tartott sajtótájékoztatóján szombaton.

2015.03.14 19:38MTI

"Elbukhat-e a Paks 2?" - erre a kérdésre Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter azt mondta, az atomerőmű beruházással, így a fűtőelemek beszerzésével kapcsolatban is folyamatosak az egyeztetések, a tárgyalások az unió különböző intézményeivel. Semmilyen késés nincsen, semmilyen különleges helyzet nincsen, minden halad menetrend szerint, és menetrend szerint tárgyalunk az Európai Unióval is - szögezte le.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.