Dominó-elv

Nem támogatja tovább a Győri ETO-t az Audi

Az Audi Hungaria nem támogatja tovább a Győri ETO FC labdarúgócsapatot, felmondja a szponzorációs szerződést.

2015.03.14 09:47Havariapress

A vállalat sajnálatát fejezi ki, hogy meg kellett szüntetnie a profi futballcsapattal 2011 óta fennálló együttműködését. A brókerbotrány, a klubtulajdonosi cégcsoportnál, a Questornál kialakult helyzet és az elindult hatósági vizsgálatokkal indokolta szerződés felmondását az autógyár. Az Audi tovább folytatja a Győri ETO FC utánpótlásának, amelynek működtetője a közhasznú ,,Az ETO Jövőéért Alapítvány", 2011 óta tartó támogatását, jelentősen hozzájárulva a régióban élő több száz gyermek és fiatal labdarúgó sportolási lehetőségének biztosításához.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.