Vonja vissza a modósításokat

Fidesz: Hiller a számára kedves köröket hozza helyzetbe

A Fidesz azt követeli Hiller István oktatási minisztertől, hogy vonja vissza a szakmai tanácsadás szabályait módosító rendeletét és az ehhez kapcsolódó 17 milliárd forintos pályázatot, mert a miniszternek kedves köröket hozza helyzetbe.

2008.09.24 12:35MTI

A képviselő emlékeztetett arra, hogy hétfőn a fideszes Pánczél Károly interpellálta az oktatási minisztert, azt gyanítva, hogy a szakmai tanácsadás rendszerét átalakító rendelet legfőbb célja az oktatási célra fordítható uniós források feletti hatalom megszerzése, a szakmai okokból háttérbe szorult szocialista közeli szakmai lobbi helyzetbe hozása, megrendeléshez juttatása. 

Sió László szerint a két nappal ezelőtti gyanú mára bizonyossá vált, mert megjelent a Társadalmi Megújulás Operatív Program 17 milliárdos pályázata, amelynek nagy része a szakmai szolgáltatásokban közreműködő szaktanácsadók javadalmazását szolgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.