Jobbik

Szembesültek a mindennapos testnevelés infrastrukturális hiányaival

A parlament oktatási és kulturális bizottsága napirendre tűzi a mindennapos testnevelés infrastrukturális hátterének áttekintését.

2015.02.27 16:50MTI

Dúró Dóra, a bizottság jobbikos elnöke pénteken Debrecenben, sajtótájékoztatón elmondta: ellátogatott a debreceni Ady-gimnáziumba, ahol azzal szembesült, hogy hiányoznak a mindennapos testnevelés feltételei. Hozzátette: szeretnének átfogó képet kapni arról, hány intézménynél jelent ez problémát, s mennyi pénzt szán a kormányzat a gondok felszámolására.

A Debreceni Egyetem (DE) rektorával folytatott pénteki megbeszéléséről szólva a jobbikos bizottsági elnök fontosnak nevezte, hogy az orvosképző helyeken mielőbb megoldják az oktató és gyógyító tevékenység finanszírozásának szétválasztását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.