Peches rabló

Dugóhúzóval rabolta ki a trafikot

Vádat emelt az ügyészség azzal a férfival szemben, aki dugóhúzóval fenyegetőzve rabolt ki egy trafikot tavaly ősszel Győrben. A peches rabló csak aprópénzt tudott zsákmányolni, ennek ellenére a fegyveres rablókéhoz mérhető büntetésre számíthat.

2015.02.19 09:46Havariapress

A dunántúli megyeszékhelyen 2014. október 30-án, az esti órákban lépett be egy akkor még ismeretlen férfi a város egyik dohányboltjába, majd a kezében egy dugóhúzót tartva közölte az eladóval, hogy megöli, ha nem adja át számára az üzlet bevételét.

Az alkalmazott nem esett pánikba, hanem megnyomta az üzletben lévő riasztó gombját, ezt látva a támadó gyorsan átnyúlt a pult felett, kimarkolt némi aprópénzt a kasszából, majd elfutott a helyszínről.

A városi kapitányság nyomozói nem sokkal az eset után azonosították, majd elfogták a feltételezett támadót, egy 36 éves férfit. Az ügy nyomozása a közelmúltban lezárult, s a Győri Járási Ügyészség e héten vádat is emelt a jelenleg előzetes letartóztatásban lévő gyanúsítottal szemben, felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.