Vasárnapi zárva tartás

A kikötői boltok zárva tartása - vagy amit akartok

A Fidesz frakcióvezetője szerint ha az MSZP és a Demokratikus Koalíció azt javasolja, hogy a kikötőkben lévő boltok legyenek vasárnap zárva, azt "mi támogatni fogjuk".

2015.02.12 18:14MTI

Rogán Antal ezt a jegybankban tartott sajtótájékoztatón mondta csütörtökön.

Hozzátette: eddig azt hitte, Gyurcsány Ferenc pártja és az MSZP azt szeretné, hogy minden bolt legyen nyitva vasárnap.

A Demokratikus Koalíció szóvivője a párt csütörtöki sajtótájékoztatóján kiemelte: az egyes boltok vasárnapi zárva tartásáról szóló rendelet azért születhetett meg, hogy az Orbán Viktornak kedves rokonok, vállalkozók, barátok gazdagodhassanak.

Az Együtt azt közölte: a rendelettervezet, amely szerint a vasárnapi kötelező zárva tartás ellenére is nyitva lehetnek a kikötőben lévő boltok, Orbán Viktor vejére szabva született.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.