Pécs

Emberölés: egyszer már felmentették, most újra perbe fogják a vádlottat

A tárgyalásra perújítás keretében kerül sor, amelyről a Pécsi Ítélőtábla egy új vallomás alapján határozott.

2015.01.12 10:56MTI

Újra bíróság elé kellett állnia hétfőn egy négy évvel ezelőtti, pécsi kertvárosi gyilkosság elkövetése miatt annak a férfinak, akit korábban jogerősen felmentettek e bűncselekmény vádja alól.

Az ügyészség szerint G. Balázs többször vásárolt kábítószert a marihuána eladásával is foglalkozó áldozatától, és 2010. január 30-án éjjel is felment az ő Pécs kertvárosi, Fáy András utcai lakásába. A két férfi dulakodni kezdett, a vádlott egy olajsütővel többször fejbe verte ismerősét, majd késsel elvágta a nyakát.

A tárgyalásra perújítás keretében kerül sor, amelyről a Pécsi Ítélőtábla egy új vallomás alapján határozott. Ebben egy férfi azt állította: a lakásban volt, amikor G. Balázs megölte a sértettet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.