Bántalmazás

Vádat emeltek egy diákját megverő tanárnő ellen

Az 50 éves tanárnő 2014 május elején az udvaron felügyelte az alsó tagozatos gyerekeket, amikor egy 12 éves diák véletlenül vízzel lefröcskölte.

2015.01.09 11:40MTI

Az Esztergomi Járási Ügyészség felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta egy napközis tanárnővel szemben, aki a nyergesújfalui iskolában a rábízott gyerekek egyikét többször megütötte - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség pénteken az MTI-vel.

Reszl Ildikó főügyész tájékoztatása szerint az 50 éves tanárnő 2014 május elején az udvaron felügyelte az alsó tagozatos gyerekeket, amikor egy 12 éves diák véletlenül vízzel lefröcskölte.

Az asszony káromkodva elkapta és megszorította a gyerek karját, többször arcon ütötte, valamint rácsapott a hátára. A járási ügyészség vádirata szerint a diákot ért bántalmazás nyolc napon túl gyógyuló sérülés okozására alkalmas volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.