Ha csak ez...

Vizsgálatot kezdeményez a PM az MKB megvételének ügyében

A Párbeszéd Magyarországért vizsgálatot kér a nemzeti fejlesztési minisztertől az MKB Bank megvásárlása ügyében, mert a párt szerint az komoly hiba volt.

2015.01.06 12:22MTI

Erről Szabó Zsolt, a PM önkormányzati képviselője beszélt keddi, budapesti sajtótájékoztatóján, hozzátéve: az adásvétel alapjául szolgáló dokumentumok nyilvánosságra hozatalát követelik.

Azt mondta, ha a tavaly veszteséget termelt bankot közpénzen tőkésítik fel és még ebben a kormányzati ciklusban értékesítik, akkor az üzletből valószínűleg a "fideszes haverok" fognak jól járni.

Ha kiderül, hogy rossz döntés volt a bank megvásárlása, akkor a PM a Kormányzati Ellenőrzési Hivataltól kér felülvizsgálatot és az ügyészségen ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz - közölte az ellenzéki politikus.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.