Hatályon kívül helyezték a határozatot

Heves Megyei Bíróság: Érvénytelen a HospInvest pályázata

Jogerősen hatályon kívül helyezte a Heves Megyei Bíróság hétfőn a megyei önkormányzat azon határozatát, amely a HospInvest Zrt.-t nyilvánította az egri kórház vagyonkezelésére kiírt pályázat győztesévé.

2008.09.15 12:03MTI

A HospInvest pályázati dokumentációjához csatolt banki igazolás nem felelt meg a pályázati kiírásban foglaltaknak.

Vagyis abból egyértelműen nem megállapítható, hogy a cég számláján 2005. január 1-től, vagyis a kiírásban megjelölt időponttól, nem volt sorban állás - indokolta az ítéletet a tanácsvezető bírónő.

Ebben a helyzetben a megyegyűlésnek érzékelni kellett volna, hogy az ajánlat érvénytelen, ennek ellenére, jogszabálysértő módon határozatot hozott a pályázati anyag elfogadásáról - mondta Czuczai Zsuzsanna, a bíróság elnöke.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.