Fontos a kisegzisztenciák megerősítése

A Kisgazda Polgári Szövetség részt vesz Széles Gábor programalkotó munkájában

A kisgazdák részt vesznek a Széles Gábor nagyvállalkozó nevéhez kötődő programalkotási munkában, az ő elképzelései ugyanis tökéletesen megegyeznek a kisgazdáknak a vidék megerősítését célzó elgondolásaival - nyilatkozta a Fidesszel együttműködő szövetség vezetője, Turi-Kovács Béla a Magyar Hírlap hétfői számában.

2008.09.15 10:23Magyar Hírlap

A politikus megfogalmazása szerint ennek a részvételnek az elhatározása volt a szövetség hétvégi, Szarvason tartott országos vezetői értekezletének legfontosabb témája. Mint az elnök kifejtette: a kisgazdák szakértői gárdája a a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségével (Magosz) együttműködve november végéig tervezi kidolgozni azt a közös és részletes programot, amely része lesz a széles konszenzuson alapuló nemzeti alapprogramnak. 

A népnemzeti elveket valló kisgazdák számára az a döntő érv Széles Gábor gazdaságpolitikai koncepciója mellett, hogy számos, a Fideszben is megjelent elképzeléssel szemben a kisegzisztenciák megerősítése, gazdasági pozíciójuk javítása irányába mutat - mondta el Turi-Kovács Béla.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.