Veszprémi választás

Húszéves egyetemistát indít a Magyar Munkáspárt Veszprémben

Veszprém megye 1-es számú egyéni választókerületében az európai uniós biztossá kinevezett Navracsics Tibor helyére választanak képviselőt.

2014.12.10 11:40MTI

Szentpáli Kolos 20 éves egyetemi hallgatót indítja el a 2015. február 22-i veszprémi időközi országgyűlési képviselő választáson a Magyar Munkáspárt - tájékoztatott a párt.

Szentpáli Kolos Budapesten született, a Budapesti Piarista Gimnáziumban érettségizett, jelenleg pedig a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karának hallgatója; a Munkáspárt tagja - közölte a párt sajtóirodája.

A február 22-i időközi országgyűlési képviselő-választáson Veszprém megye 1-es számú egyéni választókerületében az európai uniós biztossá kinevezett Navracsics Tibor helyére választanak képviselőt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.