Akadálymentes flotta

Tarifacsomagok fogyatékkal élőknek

A Vodafone Magyarország a fogyatékkal élők számára új tarifacsomagokat vezetett be, amelyek flottán belül korlátlan beszélgetést és SMS küldést tesznek lehetővé.

2014.12.04 14:48MTI

A vállalat közleménye szerint a mobilszolgáltató társaság 2007 óta biztosít speciális tarifacsomagokat fogyatékkal élőket tömörítő szervezetek számára. A most bevezetett két új akadálymentes tarifacsomagot szervezeti tagság nélkül, a Magyar Államkincstár által kiállított hatósági igazolvánnyal, vagy mozgáskorlátozottak számára kiállított parkolási igazolvánnyal is igénybe vehetik a rászorulók.

A tarifacsomag emellett nyitott a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ), a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ) valamint az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége (ÉFOÉSZ) tagjai számára is.

A flottához csatlakozhatnak a fogyatékkal élők családtagjai.

A két tarifacsomag alkalmazkodik a fogyatékkal élők különféle speciális igényeihez, lehetővé téve az akadálymentes kommunikációt. A csomagok a tagok közötti korlátlan belföldi beszélgetés és SMS küldés mellett flottán kívülre is kedvezményes perc- és üzenetdíjakat, továbbá adatmennyiséget is tartalmaznak.

A Vodafone Magyarország Alapítvány kilenc éve működik együtt a Hallatlan Alapítvánnyal. A közös munka eredménye az online elérhető jelnyelvi szótár, valamint a videós jelnyelvi tolmácsszolgálat kialakítása. A siketek és hallók közti kommunikációs nehézségek megszüntetését szolgáló ingyenes tolmácsszolgáltatás ez év áprilisától elérhető a Vodafone kilenc budapesti üzletében.

A vállalat az esélyegyenlőség megteremtése érdekében végzett tevékenységéért 2014. november 29-én elnyerte a CSR Hungary Díjat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.