Vádemelés

Napokig fogva tartotta, bántalmazta a fiatal nőt

Szexuális erőszak, a sértett sanyargatásával, aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértése és könnyű testi sértés vétsége miatt vádat emelt a Miskolci Járási Ügyészség egy többszörös visszaeső férfi ellen, mert napokig fogva tartott, sanyargatott és bántalmazott egy fiatal nőt Miskolcon.

2014.12.04 10:14MTI
freedigitalphotos.net/sakhorn38

Martossy György, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség szóvivője elmondta, hogy az 53 éves férfi júniusban Miskolcon, az egyik hajléktalanszálló udvarán találkozott össze a fiatal nővel, akit látásból ismert. Megragadta a karját és a lakására hurcolta. Elvette a telefonját, majd napokon keresztül bezárva tartotta, enni, inni alig adott neki, és folyamatosan bántalmazta.

A nő többször próbált a vádlottnak a lakásba érkező ismerőseitől segítséget kérni, de eredménytelenül. Négy nap elteltével aztán egy ottfelejtett mobiltelefonról sikerült felhívnia a rendőrséget. A járőrök kiszabadították, a vádlottat pedig őrizetbe vették.

A vádlott csaknem tízszer volt már büntetve, legutóbb halált okozó testi sértés miatt, amelyből fél évvel korábban szabadult.

Az előzetes letartóztatásban lévő férfire az ügyészség fegyházbüntetés kiszabását indítványozta, azzal, hogy feltételes szabadságra nem bocsátható – ismertette Martossy György.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.