BKK

Vitézynek vége, Dabóczi Kálmán váltja

A Fővárosi Közgyűlés szerdán úgy döntött, a jövő év első napjától Dabóczi Kálmán, a Közlekedéstudományi Intézet ügyvezető helyettese váltja Vitézy Dávidot a Budapesti Közlekedési Központ élén.

2014.12.03 10:24MTI
Fotó: Facebook/BKK

Az önkormányzati testület döntéséről Horváth Csaba (MSZP) és Karácsony Gergely (PM) számolt be újságíróknak. A szocialista fővárosi képviselő tájékoztatása szerint a BKK új vezetőjét a közgyűlés 90 százaléka támogatta.

Horváth Csaba elismerően szólt Dabóczi Kálmánról, akit jó szakembernek nevezett.

Karácsony Gergely ezzel szemben azt közölte, tartózkodott a szavazáson, mert bár nem kérdőjelezi meg Dabóczi Kálmán felkészültségét, úgy gondolja: Vitézy Dávid jól végezte a feladatát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.