Tagozatok, díjak

Küldöttgyűlést tartott a Nemzeti Pedagógus Kar

Ünnepi küldöttgyűlést tartott szombaton Budapesten a Nemzeti Pedagógus Kar (NPK).

2014.11.09 01:30MTI

Horváth Péter, a kar elnöke közleményében arról tájékoztatott, hogy az országos küldöttgyűlés - a Nemzeti Pedagógus Kar felállítása érdekében végzett kiemelkedő munkájáért - tiszteletbeli tag címet adományozott Hoffmann Rózsa volt köznevelési államtitkárnak, KDNP-s országgyűlési képviselőnek, Kőrösiné Merkl Hildának, aki korábban a pedagóguskar megalakulását előkészítő bizottságot vezette és Ballagó Zoltán egri tankerületi igazgatónak, aki tagja volt az előkészítő testületnek.

Emellett posztumusz tiszteletbeli tag címet adományoztak a tavaly elhunyt Dobos Krisztina oktatáspolitikusnak. Ő szintén részt vett a Nemzeti Pedagógus Kar előkészítésében.

Horváth Péter azt is közölte, hogy az NPK országos elnöksége megkezdte a szakmai tagozatok megalakítását. Elsőként az óvodai tagozat tartotta meg alakuló ülését, az intézményvezetői tagozaté november 27-én lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.