Nincs bizalom

Internetadó: ma este 6-kor újra tüntetnek a József nádor téren

A Facebookon szervezett adóellenes megmozdulások folytatódnak: a szervezők szerint egy trükkös "konzultációval" még mindig nyitva van a lehetősége az internetadó bevezetésének.

2014.10.31 17:16ma.hu
Kép: FB/Százezren az internetadó ellen

Több mint ötezer ember máris jelezte részvételét az alig egy órán belül kezdődő újabb tüntetésen. A meghirdetett esemény kiírása szerint a harcot addig akarják folytatni, amíg a netadót minden lózung és félrebeszélés nélkül teljesen eltörlik.

"Orbán Viktor ma meghátrált. Eddig mindig azt mondta, hogy ő képviseli a nép többségét. Ma be kellett ismernie: a többség elutasítja az adóját. Ez önmagában győzelem.

De ismerjük őt. Nem vagyunk hülyék. Nincs okunk bízni a szavában. Továbbra sem hihetjük, hogy valóban visszavonja az ostoba internetadót. Az még mindig benne van a törvényjavaslatban. Ezért ma este ismét mutassuk meg: elutasítjuk ezt az igazságtalan adót. Ezért találkozzunk ma 18 órakor ahol mindig is: a József nádor téren."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Csurgó egy 5300 lelket számláló kisváros Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.