Önkormányzat 2014

Nem ismétlik meg a szavazást Hevesen

Jogerőssé vált a hevesi önkormányzati választás eredménye, miután a Debreceni Ítélőtábla helybenhagyta a megyei területi választási bizottságnak (tvb) az új szavazás kiírását kérő beadványokat elutasító határozatait.

2014.10.27 16:53MTI

Kovács Csaba, Heves megye aljegyzője, a területi választási iroda kommunikációért és médiakapcsolatokért felelős tagja elmondta: a bíróság személyes érintettség hiánya miatt utasította el a Jobbiktól, illetve egy magánszemélytől érkezett felülvizsgálati kérelmeket.

Felidézte: a beadványt benyújtók a választás rendjének megsértése miatt kérték a választási eredmény megsemmisítését, illetve új választás kiírását.

Az október 12-i önkormányzati választáson Hevesen Sveiczer Sándor, a Fidesz-KDNP jelöltje lett a polgármester, míg a tizenegy tagú testületbe további öt kormánypárti, három jobbikos, egy szocialista és egy a HevesVárosi Tükör által indított képviselő jutott be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.