Zártkörű találkozó - Orbán is felszólal

Fidesz - Polgári Piknik Kötcsén

E hét végén tartják a már hagyományos Polgári Pikniket a Somogy megyei Kötcsén, ahol Orbán Viktor, a Fidesz elnöke is felszólal majd.

2008.09.06 08:07MTI

2004 óta most ötödik alkalommal rendezi meg a Polgári Magyarországért Alapítvány a zártkörű találkozót, ahová fideszes képviselőket, a párt holdudvarába tartozó közéleti személyiségeket, jobboldali értelmiségieket hívnak meg. A szombat délután kezdődő találkozón felszólal többek között Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke, Navracsics Tibor frakcióvezető, Borkai Zsolt, Győr polgármestere, Bóka István, Balatonfüred polgármestere, Czakó Gábor író, Lányi András, az Élőlánc mozgalom vezetője és Pokol Béla politológus is. 

Szintén beszédet mond az Egyesült Államokból több mint kéthetes látogatás után hazatérő Orbán Viktor pártelnök. A tavaly szeptemberi Polgári Pikniken a Fidesz elnöke a vizitdíjról, a kórházi napidíjról és a tandíjról szóló népszavazásról beszélt, és úgy vélte, más megoldást nincs, amellyel demokratikus módon és erőszakmentesen döntésre lehet vinni Magyarország legfontosabb problémáit. 

Orbán Viktor tavaly többször hangsúlyozta az erőszakmentességet, és szintén fontosnak nevezte a jobboldal egységét, mert szerinte egy egységes jobboldallal nem tud semmit kezdeni a baloldal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.