Önkormányzat 2014

Október 10-én lehet a főpolgármester-jelölti vita

Az eseményen egyelőre csak a négy ellenzéki jelölt jelezte részvételét.

2014.10.08 08:37ma.hu

Várhatóan 2014. október 10-én este, egy kereskedelmi televízióban lesz látható a főpolgármester-jelöltek vitája, amelyen négy ellenzéki induló jelezte részvételét, Tarlós István főpolgármester, a Fidesz-KDNP jelöltje azonban távol marad.

Ezt Staudt Gábor, a Jobbik indulója mondta újságíróknak 2014. október 6-án, azt követően, hogy a vitáról egyeztetett Csárdi Antallal, az LMP főpolgármester-jelöltjével, valamint Bokros Lajos, a Modern Magyarország Mozgalom jelöltjének és Bodnár Zoltán, a Liberálisok indulójának képviselőjével. Staudt Gábor, mint mondta, pezsgő, érdemi vitát vár.

Emlékeztetett arra is, hogy Tarlós István már korábban jelezte távolmaradását. Csárdi Antal azt közölte: elvárja Tarlós Istvántól, hogy miután négy éven át vezette Budapestet, vitába szálljon kihívóival. Hozzátette: várhatóan a napokban lezárulnak a tárgyalások a televíziós társasággal a vita közvetítéséről - írja a Magyar Polgármester Online.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.