Önkormányzat 2014

49 éve polgármester - és újra nekifut Veresegyház első embere

Újraindul posztjáért a Pest megyei Veresegyház 1965 óta hivatalban lévő polgármestere az októberi önkormányzati választáson.

2014.08.26 07:30MTI
Fotó: veresegyhaz.hu

Pásztor Béla (független), az ország legrégebben hivatalban lévő, 76 éves polgármestere, aki 1989-ig tanácselnök volt, az MTI-nek elmondta: mivel egészséges, és az erőnléte is a régi, "a család nemtetszése ellenére is" vállalja az újbóli megméretést. Mint mindig, most is függetlenként - tette hozzá, megjegyezve: soha semmilyen pártnak nem volt tagja.

A veresegyházi képviselő-testületben heten a Szolgálattal Veresegyházért Egyesület jelöltjeként szereztek mandátumot, a Fidesz-KDNP egy egyéni, valamint két listás helyet tudhat magáénak, egy képviselő a Jobbik listájáról jutott be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.