Önkormányzat 2014

Szilvágyi László az LMP XV. kerületi polgármesterjelöltje

Szilvágyi László önkormányzati képviselőt indítja a Lehet Más a Politika (LMP) XV. kerületi polgármesterjelöltként.

2014.08.17 21:01MTI
freedigitalphotos.net/adamr

Az LMP tájékoztatása szerint Csárdi Antal, a párt főpolgármester-jelöltje Szilvágyi László vasárnapi budapesti bemutatásán elmondta, hogy a képviselő munkája és kezdeményezései eddig is fontos szerepet játszottak abban, hogy az önkormányzat ne a helyiek elől elzártan működjön, és ennek továbbviteléért vállalja immár a polgármester-jelöltséget is.

Közleményük szerint Szilvágyi eddigi eredményei, a szociáliskölcsön-rendelet és a komposztálási program mutatják, hogy olyan jelöltről van szó, aki a helyben élők ügyeinek megoldását tartja szem előtt.

Az LMP főpolgármester-jelöltje és a polgármesterjelölt egyetértettek abban, hogy a főváros megújulásának kulcsa az, ha a kerületek és a budapesti önkormányzat képesek együttműködve, közösen dolgozni az ott élők problémáinak megoldásáért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.