Biztonság, szórakozás

Civil ruhás nyomozók vegyülnek majd a Szigeten

Felkészült a Budapesti Rendőr-főkapitányság az idei Sziget Fesztiválra. A szigeti rendőrőrsön állandó rendőri jelenlétet biztosít a fővárosi rendőrség, a résztvevők biztonságos szórakozását idén angol és francia rendőrök is segítik.

2014.08.08 11:13Havariapress

A BRFK - az elmúlt évekhez hasonlóan - idén is fokozott figyelmet fordít a fesztivál ideje alatt a sziget területén és annak környékén a közlekedésben bekövetkező esetleges torlódások megelőzésére, és hangsúlyt fektet a bűnmegelőzési tájékoztatásra.

A rendezvény biztosításában egyenruhás, és civil ruhás rendőrök, valamint a Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai vesznek részt.

A Sziget Örs a hajókikötő közelében kap helyet, ahol 24 órás szolgálatot lát el a rendőrség. A rendőrök munkáját tolmács, illetve angol és francia rendőrök segítik.

A BRFK bűnmegelőzési osztálya idén is jelen lesz a fesztiválon, igyekezve felhívni a résztvevők figyelmét a biztonságos szórakozásra.

A rendőrség szorosan együttműködik a fesztivál biztonsági szolgálatával az esetleges jogsértések megelőzése érdekében, a legfőbb cél a biztonságos és önfeledt szórakozás garantálása.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.