Karsai módosítaná a biztosítási törvényt

A szocialista politikus támogatja Tóth Károly vizitdíjeltörlési javaslatát

Az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvény módosítását tartja szükségesnek Karsai József szocialista képviselő, aki ellenkező esetben nem szavazza meg az államfő által a parlamentnek visszaküldött jogszabályt.

2008.01.09 09:58Népszava

Az SZDSZ viszont úgy látja, a törvényben szerepelnek a képviselő által hiányolt garanciák. Karsai bejelentette: támogatja Tóth Károly vizitdíjeltörlési javaslatát.

Nem támogatja az államfő által az Országgyűlésnek visszaküldött egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvényt Karsai József, az MSZP országgyűlési képviselője, ha az ismételt végszavazásnál módosítóindítványokkal nem pótolják a jogszabályból hiányzó garanciarendszert. Ezt a szocialista politikus mondta a Népszavának.

Az MSZP álláspontját néhány napja ismertető Kökény Mihály éppen arról beszélt, hogy bár alapvető változtatást nem terveznek a törvényen, olyan kiegészítő indítványok beadását elképzelhetőek tartotta, amelyek a garanciarendszert erősítik majd.

A teljes cikk itt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.