Rendezzék a bért

LMP: magasabb fizetést a közszférába!

Az LMP azt követeli a kormánypártoktól, hogy tartsák be az ígéreteiket és kezdjenek tárgyalásokat a közszférában dolgozók bérének rendezése érdekében, emellett haladéktalanul dolgozzák ki az új életpályamodellt számukra.

2014.07.01 11:10MTI

Szél Bernadett, az LMP társelnöke és Gerstmár Ferenc, a párt önkormányzati és rendészeti szakszóvivője kedden, a közszolgálati tisztviselők napján az MTI-hez eljuttatott közleményükben azt írták: a közszolgálati feladatok színvonalas ellátását veszélyezteti, hogy a szektorban már hatodik éve maradt el a bérfejlesztés.

Bírálták Lázár Jánost, a Miniszterelnökséget vezető minisztert is, aki az LMP közleménye szerint hétfőn, a parlamentben azt mondta: ma a bérkérdés nem időszerű a közszférában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.