Rendszeresen bántalmazta az asszonyt

Kiütötte élettársa fogait - vádemelést javasol a rendőrség

Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendőrség azzal a veszprémi férfival szemben, aki súlyosan és sorozatosan bántalmazta élettarsát, egyik alkalommal kiverte a fogait.

2014.06.26 12:48MTI

Az 53 éves férfival szemben március 6-án indított nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság. A megalapozott gyanú szerint a férfi 2013 decemberétől kezdve, rendszeresen bántalmazta élettársát.

Egyik alkalommal olyan súlyosan bántalmazta a nőt, hogy annak - az igazságügyi orvos szakértő véleménye szerint - maradandó fogyatékosságként értékelhető sérülése keletkezett: kiütötte a nő több fogát. A férfi nem csak verte, de többször meg is fenyegette a nőt azzal, hogy megöli. Az ügyben a nyomozást a rendőrség a napokban lezárta.

A gyanúsítottal szemben testi sértés, zaklatás és kapcsolati erőszak megalapozott gyanúja miatt vádemelési javaslattal küldték meg a nyomozás iratait az illetékes ügyészségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.