Az invázió mértékétől függően

Többször lesz még szúnyogirtás Budapesten

A nyár folyamán a szúnyoginvázió mértékétől függően várhatóan még 2-8 alkalommal lesz szúnyogirtás Budapesten.

2014.06.16 13:44MTI
freedigitalphotos.net/SweetCrisis

A szúnyogirtást végző vállalkozó közölte, hogy az időjárási körülmények függvényében az elkövetkező napokban ismét szúnyogirtás várható. A légi irtás 18 órától napnyugtáig, a földi irtás 22 órától hajnali 3 óráig tart - olvasható a Főpolgármesteri Hivatal kommunikációs igazgatóságának közleményben.

A szúnyogirtás elrendelése és a kezelendő területek kijelölése minden esetben a szúnyogirtást végző vállalkozó által megbízott rovartani szakértő irányításával, csípésszámvizsgálat alapján történik - ismertették.

Kurucz Éva kormányszóvivő pénteken jelentette be, hogy a kormány 1,5 milliárd forintot szán szúnyogirtásra, mert Budapesten és további hétszáz településen szúnyoginvázióra lehet számítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.