Civil szféra

Navracsics bekérette a norvég nagykövetet

Hasonló történt Jeszenszky Gézával Oslóban.

2014.06.10 17:45MTI
Forrás: Wikipedia

A miniszter kifejezte reményét, hogy a magyar és a norvég kormány közötti június 12-ei tárgyalások eredményre vezetnek, és a vitás kérdések rendeződnek.

Szerdán Oslóban Jeszenszky Géza magyar nagykövetet hallgatták meg a norvég külügyminisztériumban a Norvég Alap ügyében.

A Magyar Nemzet csütörtökön arról írt, hogy a diplomatával közölték a norvég álláspontot, és arra kérték a nagykövetet, továbbítsa azt a magyar kormánynak.

Jeszenszky Géza szerint a beszélgetés a körülményekhez képest barátságos hangulatú volt. A nagykövet megismételte a lapnak korábbi álláspontját, miszerint szakmai vitáról van szó, amely remélhetőleg minél hamarabb rendeződik.

Navracsics Tibor pénteken úgy nyilatkozott, reményei szerint tárgyalásos úton rendezhető lesz a Norvég Alap támogatásai körül kirobbant vita.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.