EP-választás

Pelczné inkább "flegmán elbújik" Szanyi elől - megteheti

A többi pártnak is kijut a fröcsögős jelzőkből.

2014.05.21 14:56MTI
Forrás: youtube.com

Értelmetlennek tartja a vitát a jelenlegi ellenzékkel Pelczné Gáll Ildikó, a Fidesz európai parlamenti (EP-) választási listavezetője, aki ezért nem vitázik a szocialista Szanyi Tiborral sem.

Az MSZP EP-listavezetője szombat délutánra hívta vitára Pelczné Gáll Ildikót. Szanyi Tibor szerint választási időszakban a kormánypárt nem teheti meg, hogy "flegmán elbújjon a választók elől".

A Fidesz listavezetője az MTI-hez szerdán eljuttatott reagálásában azonban közölte: a Fidesz nem vesz részt a vitán, mert annak semmi értelmét nem látja a jelenlegi ellenzéki szereplőkkel.

Az április 6-ai országgyűlési választáson a szavazópolgárok már egyértelművé tették, hogy nem kérnek a bukott baloldalból és a szélsőségekből - írta Pelczné Gáll Ildikó.

Úgy fogalmazott, "teljesen értelmetlen vitázni a fejrugdosós és a tetteiért felelősséget vállalni képtelen Bajnai Gordonnal, az orosz ügynököket foglalkoztató és vajdasági magyarok vezetője ellen hergelő Jobbikkal, a Simon Gábornak mai napig falazó és a magyarokat Brüsszelben sorozatosan hátba támadó szocialistákkal és a mai napig reggel, délben meg este hazudozó Gyurcsány Ferenccel".

Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc ráadásul bevallották, hogy ugyan EP-listavezetők, de "eszük ágában sincs európai parlamenti képviselőnek lenni" - jegyezte meg a kormánypárt listavezetője, alelnöke.

Pelczné Gáll Ildikó közleményét azzal zárta, hogy a Fidesz az értelmetlen viták helyett folytatja a munkát, így a munkahelyteremtést, a gazdaságfejlesztést, a családok terheinek csökkentését, és meg fogja védeni az országot a szélsőségektől.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.