Konferencia

Kezdődik a Media Hungary

A lé határozza meg a tudatot..., akkor újratervezés! mottóval rendezik mától a kétnapos Media Hungary konferenciát Siófokon.

2014.05.13 08:53MTI
Forrás: youtube.com

A tanácskozást Karas Monika, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) és a médiatanács elnöke nyitja meg.

A rendezvényen teljes körű tartalomszolgáltatás a megújuló technológiai változások figyelembevételével címmel tart előadást Szabó László Zsolt, az Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap megbízott vezérigazgatója.

Mihók Attila (Ringier) arról beszél majd: merre tartanak a médiavállalatok. A médiaszabályozók tapasztalatait Koltay András, az NMHH Médiatanácsának tagja ismerteti a résztvevőkkel, Tóth Gergely, az IAB menedzsere Kockázatkerülés vagy teljesítményelv? címmel tart előadást a hirdetők megváltozott gondolkodásáról.

Két napon át négy teremben hallhatnak előadásokat és pódiumbeszélgetéseket az érdeklődők, a többi közt a televíziózásról, a médiavállalatok megújulásáról, és a reklámokról, a hirdetési szolgáltatásokról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.