Volt pénzügyminiszter

Oszkó otthagyja a Portfoliont, de állítja: nem Bajnaiékért

A feltételezés ugyanakkor nem volt alaptalan, mivel Oszkó részt vett az Együtt gazdasági programjának kidolgozásában is.

2014.05.07 16:14ma.hu
Forrás: Facebook (Oszkó Péter blogja)

Oszkó Péter közös megegyezéssel távozott az OTP-csoporthoz tartozó Portfolion kockázatitőke-alap vezérigazgatói posztjáról - írta a 444.hu az OTP-től szerzett értesülése alapján.

A Bajnai-kormány pénzügyminisztere azt állította, nem azért hagyta ott a tőkealap vezetését, hogy csatlakozzon az Együtt-PM pártszövetséghez. "Nem, nem, ez teljes tévedés" - mondta a szabadságon lévő üzletember. A feltételezés nem volt alaptalan, mivel Oszkó részt vett az Együtt gazdasági programjának kidolgozásában is.

A Portfolion befektetett többek közt a Nanushka női divatmarkába, a Leonar3Do integrált hardver-szoftver platformot fejlesztő vállalkozásba és a Stringbike lánc nélküli kerékpárt fejlesztő cégbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.