Felsőoktatás

ELTE, Országos Rabbiképző - Zsidó Egyetem: maradhatnak a jelenlegi rektorok

Balog Zoltán Klinghammer István felsőoktatásért felelős államtitkár felterjesztése alapján tesz javaslatot a kinevezésre Áder János köztársasági elnöknek.

2014.05.05 12:18MTI

A jelenlegi rektorokat javasolja az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) és az Országos Rabbiképző - Zsidó Egyetem élére Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter Áder János államfőnek.

Az Országos Rabbiképző - Zsidó Egyetemen Schőner Alfréd ötödik ciklusát kezdheti meg június elsején, megbízatása 2018. június 30-áig tart.

Mezey Barna - aki jelenleg a Magyar Rektori Konferencia elnöki posztját is betölti - szintén második ciklusát töltheti az ELTE élén augusztus 1. és 2017. július 31. között - olvasható a közleményben.

Balog Zoltán Klinghammer István felsőoktatásért felelős államtitkár felterjesztése alapján tesz javaslatot a kinevezésre Áder János köztársasági elnöknek.

Mind a két intézményvezetőt a szenátus véleményének figyelembevételével, támogatásával terjeszti fel a tárcavezető - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.