A tartalék zsebből költenek

Fidesz: a kormány elfelejtette augusztus 20-át

A Fidesz szerint kérdéses, hogy a kormány mennyire készült fel augusztus 20-ára, hiszen a költségvetés tervezésekor elfelejtette a nemzeti ünnepet, így az általános tartalékból kellett erre pénzt elkülöníteni - mondta Balog Zoltán, az ellenzéki párt politikusa pénteki sajtótájékoztatóján.

2008.08.15 11:20MTI

A fideszes képviselő felhívta a figyelmet arra, hogy a kormány 250 millió forintot különített el az augusztus 20-i kiadásokra, mégpedig a költségvetés általános tartalékából, amit az előre nem látható kiadásokra lehet fordítani. Vagyis a kormány, úgy látszik, elfelejtette augusztus 20-át a költségvetés tervezésekor, így jogosan vetődik fel a kérdés, hogy mennyire sikerült felkészülni az ünnepre - tette hozzá a politikus, utalva a két évvel ezelőtti augusztus 20-i tragédiára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.