Választás 2014

Táncsics Péter (ÚMP): csalódottak vagyunk

Csalódottan fogadta a választási eredményeket az Új Magyarország Párt (ÚMP), amely a szavazatok csaknem 80 százalékos feldolgozottsága mellett 0,03 százalékos összesített eredményt ért el.

2014.04.06 23:16MTI

"Csalódottak vagyunk, nagyon" - mondta Táncsics Péter, az Új Magyarország Párt elnöke vasárnap későn este.

A párt vezetője hozzátette: ennél lényegesen jobb eredményre számítottak. Arról beszélt, hogy véleménye szerint nem az elvégzett munka és az eljuttatott üzenetek alapján választanak az emberek.

"Tanulnunk kell, másképp kell kommunikálnunk, jobban el kell juttatnunk a gondolatainkat és az üzeneteinket a választópolgárokhoz" - mondta, hozzátéve, hogy ezen fognak a továbbiakban dolgozni.

"Elkeseredettek vagyunk, de természetesen dolgozunk tovább. Még többet, még jobban" - fogalmazott Táncsics Péter.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.