Vagyonnyilatkozat

Rogán keres a legeslegjobban

Hát ki tud egy nap alatt több mint százmilliót találni, ha az azt megelőző öt év alatt mindössze 300-at sikerült? Óvatosan a kérdéssel, mert rajta kívül sokan tudnának erre választ adni. Például Simon Gábor is...

2014.04.01 16:50ma.hu

Rogán Antal keres a legeslegjobban, mégpedig pénzt. Ugyanis a fideszes országgyűlési képviselő a vagyonnyilatkozata szerint egy nap alatt több mint százmilliót talált. Ezt csinálja utána valaki! - mondhatnánk, de valószínűleg rajta kívül sokaknak menne még...

Sajnos, a vagyonnyilatkozatokból azonban egyáltalán nem látszik, hogy honnan lehet alpolgármesterséggel együtt több mint 300 milliós vagyonra szert tenni öt év alatt, mint ahogyan azt sem, milyen pénzeket kezelt Simon Gábor.

Mindenesetre, egy újabb verzió szerint Rogán Antal - március 21-én már egyszer megduplázódott - lakása (a 149 helyett) tulajdonképpen 185 négyzetméteres. A fideszes politikusnak ezen kívül egy 40 négyzetméteres II. kerületi ingatlanja is van, ami szintén csak most került bele a dokumentumba, akárcsak a plusz garázs és a tároló.

Kattintson a teljes vagyonnyilatkozatért! >>>


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.