Erőszakkal

Furcsa fétis: volt képe elrabolni a gyermek rövidnadrágját

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki erőszakkal elvette egy gyermek nadrágját Érden, a nyílt utcán. A bíróság házi őrizetbe helyezte a rablót.

2014.03.28 12:26Havariapress
A kép csak illusztráció (forrás: police.hu)

Március 6-án délután állított meg az utcán egy fiatal férfi egy gyermeket. Táskáját kinyitotta, majd kivett abból egy rövidnadrágot. Mikor a 12 éves fiú visszakérte azt, a férfi megrúgta, s továbbállt.

A kirabolt gyermek felhívta nagyszülőjét, aki autóval a helyszínre érkezett és keresni kezdte a támadót.

Az egyik érdi vendéglátóhelyen meg is találta V. Istvánt, akivel a nadrág visszaszerzése miatt szóváltásba keveredett. A vitára felfigyelt egy kerékpáros férfi, akinek a segítségével sikerült visszaszerezni a ruhadarabot.

Az érdi rendőrök - miután a bűncselekményről tudomást szereztek - keresni kezdték a rablás gyanúsítottját. V. Istvánt pár héttel később fogták el, miután felismerték rendőrök az utcán. A rablással meggyanúsított férfit örizetbe vették, majd a bíróság elrendelte házi őrizetét. .

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.