MÁV

4-es metró: Pénteken megnyílik a kelenföldi aluljáró

A 4-es metró átadásának napján megnyitják a kelenföldi állomáson a vasúti és metróperonok között átvezető aluljárót. Ezzel egy időben átadják a Keleti pályaudvaron az alagsori jegypénztárakhoz vezető aluljárószakaszt is.

2014.03.27 14:05MTI

Kelenföld állomáson az új aluljáróban elektronikus utastájékoztatási rendszert is kialakított a MÁV a metró felől érkező utasok számára, továbbá hat vasútijegy-kiadó automatát is elhelyeztek itt. A vonatokon pedig ezentúl a Kelenföldi és a Keleti pályaudvari metróátszállási lehetőségekről is informálnak.

A kelenföldi állomáson továbbra is használható lesz a régi aluljáró - amelyet újrafestettek és korszerűsítettek -, bár innen sem a metró, sem bizonyos vágányok nem érhetők el.

A Keleti pályaudvarnál szintén péntek reggel nyitják meg a metró felől, illetve az aluljárószintről az alagsori jegypénztárakhoz vezető aluljárószakaszt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.