Nyafogós magyarok

Combino-saga: Tavaly a hőség miatt panaszkodtak - idén a hideg miatt

Túl hideg van a 4-es és 6-os villamosokon néhány utas szerint - írja a Népszabadság. A Combinókba azután szerelték be a légkondicionálókat, hogy tavaly nyáron az elviselhetetlen hőség miatt panaszkodtak sokan.

2008.08.11 09:34Népszabadság Online

A BKV-nál azt mondják, hogy a klímát akkor kapcsolják be, hogyha kint 25 foknál melegebb van. A belső hőmérsékletről és a lekapcsolásról viszont már a villamosvezető dönt. Az 50 méter hosszú szerelvényeken általában maximumon megy a hűtés, hiszen gyakran nyitják az ajtót a sűrűn lévő megállókban. A közlekedési társaság illetékesei azt tanácsolják a hidegre érzékeny utasoknak, hogy amennyire lehet, álljanak távol a befújónyílásoktól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.